НОВОСТИ ЧЕТВЕРТОГО КАНАЛАНОВОСТИ ЧЕТВЕРТОГО КАНАЛА

УТРЕННИЙ ЭКСПРЕССУТРЕННИЙ ЭКСПРЕСС

ИТОГИ НЕДЕЛИИТОГИ НЕДЕЛИ

Гофрокартон

Тема: Гофрокартон
19.02.2019, 12:42
Tamila
Привіт, усім. Ніяк не можу зупинити свій вибір на одному якомусь інтернет магазині, який пропонує товари для упаковки. Не відмовлюся від вашої допомоги та порад, як з цим бути? Обов’язково напишіть, що думаєте з цього приводу.
19.02.2019, 12:58
Fatima
Цитата:
Сообщение от Tamila:
Привіт, усім. Ніяк не можу зупинити свій вибір на одному якомусь інтернет магазині, який пропонує товари для упаковки. Не відмовлюся від вашої допомоги та порад, як з цим бути? Обов’язково напишіть, що думаєте з цього приводу.
Я думаю, що можна завжди продивитися для порівняння якомога більше варіантів, порівняти ціни і вже потім обрати якийсь один інтернет магазин з яким можна буде співпрацювати. Двошаровий картон я знайшла у цьому https://pack.ua/gofrokarton-v-rulonakh/ розділі, там також представлена інформація про те, що можна замовити картонні коробки, крафт папір і усе це знадобиться для упаковки сувенірної продукції. Тому саме зараз ви можете туди зайти, щоб усе продивитися і кинути у кошик товари, які вам сподобалися. Скидки та акції дуже приємні на сайті, ними можна користуватися.
Ответить

Сейчас в эфире
04.50 Рыжие 16+
Ведущий программы "Новости Четвертого канала"
Ведущая "Новостей Четвертого канала"
Шеф-редактор программы «Утренний экспресс»
Ведущий программы "Утренний Экспресс"